à la carte

VOORGERECHTEN

FOIE GRAS / PALING / GROENE APPEL / HANGOP

PLATTE ZEEUWSE OESTERS LAUW GEMARINEERD / ZURE ROOM / KOMKOMMER

CANNELONI HERTECARPACCIO / CRUMBLE VAN Kastanje / BOSCHAMPIGNONS / OUDE REYPENAER (seizoen)

ZEEDUIVEL VAN DE GRILL / ZIJN TARTAAR / BASILICUM / BULGHUR / TOMAAT

Trio van filet d’Anvers : tartaar / carpaccio en mi-cuit

SURF ‘N’ TURF / KREEFT / KALFSZWEZERIK / JONGE SPINAZIE / TOMatenchutney / KALFSJUS

Tartaar van tonijn / furikake / soja / sesam / zoetzuur van komkommer

Zeeuwse mosselen / gember / knolselder / miso / olie van algen

 

SOEPEN

Irish coffee kreeft en garnaal / afgewerkt met Irish whisky en salpicon van zeekreeft

bouillabaisse van Noordzeevis / saffraanaioli /rouille / kooktoast

 

HOOFDGERECHTEN

HERTEKALF / BUTTERNUT / SEIZOENSGROENTJES / ZOETE AARDAPPEL EN AMANDELEN

gebraden ossenhaas / MARKTGROENTJES / BéARNAISE / ovenaardappeltjes met tijm en rozemarijn

KABELJAUW OP HET VEL / MOSSELEN EN HUN JUS / WATERKERSROOM / BOUILLABAISSEPUREE

 

DESSERTS

ASSORTIMENT BELGISCHE KAZEN / KONFIJT /KLETZENBROOD

SOEPJE BOSVRUCHTEN / GEMARINEERD ROOD FRUIT / BASILICUM

MAKARONS / PISTACHE / FRAMBOOS / GROENE APPEL

panna cotta citroengras / rood fruit / limoncello

chocolade od : sorbet / parfait / ganache / brownie / mousse en crumble