Buffetten

Buffetten zijn mogelijk vanaf 6 personen. Stel aan de hand van onderstaande componenten (minstens 5) uw eigen gepersonaliseerd buffet samen. Vermeld bij bestelling gewoon koud of warm gevolgd door het nr. bij het gerecht van uw keuze bvb. KOUD 1 , 4 , 7 en WARM 2 en 3

Al onze buffetten worden geleverd met sla , rauwkost , aardappelsla , 2 koude sausen naar keuze , brood en boter. Warme gerechten dienen ter plaatse opgewarmd te worden.

Prijzen zijn inclusief BTW

KOUDE COMPONENTEN :

  1. Zalm ” en belle-vue ” (gestoomde Schotse zalmfilet met huisgemaakte whiskysaus)       5.50 € p.p.
  2. Tomaat garnaal ” oerklassiek ” (gepelde trostomaat rijkelijk gevuld met Noordzeegarnaaltjes)      6 € p.p.
  3. Gravlaks ” limoncello ” (rauw gemarineerde zalm / limoncello / dille / mosterd)       5.50 € p.p.
  4. Gerookte visschotel (gerookte zalm , forel en makreel)      6.50 € p.p.
  5. Hespenrolletjes met eiersla en asperge       3.50 € p.p.
  6. Rauwe ham met meloen      4.50 € p.p.
  7. Varkensfiletgebraad bereid met tijm en mosterd       3.50 p.p.
  8. Ovengebraden rosbief         4.50 € p.p.
  9. Ambachtelijke presskop / Amsterdamse uitjes /  graantjesmosterd             4.00 € p.p.
  10. Carpaccio van filet d’Anvers (dun gesneden rundsvlees / rucola / pesto & balsamico / Parmegianno)        5.50 € p.p.
  11. Vitello tonato (supersappig traag gegaard kalfsvlees / tonijnsaus / gepekelde groentjes)        6.50 € p.p.
  12. Burrata & Coeur de boeuf (sneetjes Coeur de boeuftomaat met romige mozzarella)                   5.50 € p.p.
  13. 1/2  of 1/1 babykreeft (ca. 550 gr) ” puur natuur ” (gegaard in gekruid zeewater en groentjes , puur natuur geserveerd met verse mayonaise en cocktailsaus)            dagprijs       
  14. 6 holle Zeeuwse oesters / rauw geserveerd met citroen       16.00 €

WARME COMPONENTEN :

  1. Witte & zwarte beuling van ” den Beulingspecialist ” met appeltje in de oven         6.50 € p.p.
  2. Huisgemaakte frikandellenbollen / krieken           4.50 € p.p.
  3. Botermalse varkenswangetjes /  Karmeliet / perensiroop      7.50 € p.p.
  4. Rijkelijk gevuld gegratineerd visserspannetje van Noordzeevis  9.50 € p.p.
  5. Gegrilde gamba’s “butterfly” (gegaard in de oven met look , groentesalsa , olijfolie en limoen)     10.00 € p.p.
  6. Suprême van parelhoen / 2 soorten groentjes volgens marktaanbod / gevogeltejus met dragon       8.50 € p.p.
  7. Bouillabaisse van Noordzeevis met zijn garnituur  12.50 € p.p.                 
  8. 6 gegratineerde holle Zeeuwse oesters         18.00 € 
  9. Ovengebakken Rattespatatjes met tijm , rozemarijn en look    2.50 € p.p.

SPECIALE BUFFETTEN :

ZEEVRUCHTENFESTIVAL @ 75 € p.p. ( per 2 besteld ontvangt u een gratis flesje lekkere aangepaste wijn )

Een absolute aanrader voor de liefhebbers van schaal- en schelpdieren. Puur natuur bereid en geserveerd met brood en boter , verse mayonaise en cocktailsaus.

Dit buffet bestaat uit : zeekreeft , Noordzeekrab , langoustines , diepzee- en Noordzeegarnalen , holle Zeeuwse oesters en diverse schelpen volgens marktaanbod . Kortom : het beste uit de zee op 1 schotel !!!!

Voor een exclusieve twist kan u een potje van onze eigenste Belgische kaviaar toevoegen aan uw zeevruchtenschotel :

Xtra Royal Belgian Caviar Osietra , geserveerd met blini’s en zure room

  • potje van 10 gr : 49.50 €
  • potje van 30 gr : 99.50 €
  • potje van 50 gr : 160 €

KAASBUFFET @ 34.50 € p.p. 

Diverse kazen uit verschillende landen ( reken op 350 gr p.p. )

Vers en gedroogd fruit

Verschillende noten en zaden

Ruim assortiment aan brood ( focaccia , wit , grof , meergranen , kletzenbrood , rozijnenbrood , … )

Konfijten

DESSERTENBUFFET @ 18.00 € p.p.

Verscheidenheid aan lekkere desssertjes , voor elk wat wils en de ideale afsluiter van uw feest

We voorzien 4 kleine dessertjes p.p.    zzz