Suggesties

VOORGERECHTEN

FOIE GRAS / PALING / GROENE APPEL / HANGOP

PLATTE ZEEUWSE OESTERS LAUW GEMARINEERD / ZURE ROOM / KOMKOMMER

CANNELONI HERTECARPACCIO / CRUMBLE VAN KASTANJE / BOSCHAMPIGNONS / OUDE REYPENAER (seizoen)

ZEEDUIVEL VAN DE GRILL / ZIJN TARTAAR / BASILICUM / BULGHUR / TOMAAT

TRIO VAN FILET D’ANVERS : tartaar / carpaccio en mi-cuit

SURF ‘N’ TURF / KREEFT / KALFSZWEZERIK / JONGE SPINAZIE / TOMATENCOMPOTE

ZEEUWSE MOSSELEN / GEMBER / KNOLSELDER / MISO / SAMBALKLETSKOP

SOEPEN

IRISH COFFEE VAN KREEFT / GEFLAMBEERD MET IRISH WHISKY / SALPICON VAN KREEFT

RIJKELIJK GEVULDE VISSOEP / KLASSIEK GARNITUUR

HOOFDGERECHTEN

HERTEKALF / BUTTERNUT / SEIZOENSGROENTJES / ZOETE AARDAPPEL EN AMANDELEN

GEBRADEN OSSENHAAS (Ch√Ęteaubriand) / MARKTGROENTJES / BEARNAISE / OVENAARDAPPELTJES MET ROZEMARIJN EN LOOK

KABELJAUW OP HET VEL / MOSSELEN EN HUN JUS / WATERKERSROOM / BOUILLABAISSEPUREE

DESSERTS

ASSORTIMENT BELGISCHE KAZEN / KONFIJT /KLETZENBROOD

SOEPJE BOSVRUCHTEN / GEMARINEERD ROOD FRUIT / BASILICUM

PANNA COTTA CITROENGRAS / ROOD FRUIT / ESPUMA VAN LIMONCELLO

CHOCOLADE OD : EEN OVERDOSIS AAN CHOCOLADEBEREIDINGEN