VOORGERECHTEN
CARPACCIO GEMARINEERDE ZALM € 17.50
OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARD KALFSVLEES / TONIJNSAUS / GEPEKELDE UI € 16.50
ZEEUWSE HOLLE OESTERS “PUUR NATUUR” (6 STUKS) of GEGRATINEERD € 12.00 / € 18.00
ZEEUWSE PLATTE OESTERS 0000 “PUUR NATUUR” (6 STUKS) € 21.00
1/2 CANADESE KREEFT (600 GR) “EN BELLE-VUE” € 29.50
REUZEGAMBA’S “BUTTERFLY” / LOOKROOMSAUSJE VAN DE CHEF (2 STUKS van ca.250 gr) € 35.00
SOEPEN
CAPPUCCINO VAN NOORDZEEGARNAAL & LANGOUSTINE € 7.50
VELOUTE VAN TOMAAT / BALLEKES / BASILICUMOLIE € 5.00
KREEFTENSOEP / ARMAGNAC /SALPICON VAN KREEFT € 9.50
HOOFDGERECHTEN
1/2 OF 1/1 CANADESE KREEFT (750 GR) EN BELLE-VUE € 37.50 / € 69.00
CHATEAUBRIAND (MIN. 2 PERS.) / MARKTGROENTJES / KRACHTIGE VLEESJUS / OVENAARDAPPELTJES MET ROZEMARIJN EN LOOK € 29.00 p.p
GEGRATINEERDE ZEETONGROLLETJES / NORMANDISCHE GARNITUUR / AARDAPPELPUREE € 37.50
FRUITS DE MER “HET VERSCHIL” : p.p. 1/2 KREEFTJE , KRAB , GRIJZE EN DIEPZEEGARNALEN , LANGOUSTINES , OESTERS , DIVERSE SCHELPEN // PER 2 BESTELD : GRATIS FLESJE BUBBELS € 75.00 p.p.
DESSERTS
ASSORTIMENT BELGISCHE KAZEN / KONFIJT /KLETZENBROOD € 12.00
TRIO DESSERTGLAASJES : 3 glaasjes – 3 smaakbommetjes € 10.00
VERRINE MET EEN OVERDOSIS AAN BELGISCHE CHOCOLADE € 10.00
gepresenteerd in een mooie dessertbowl ; pure chocolademousse , bol van witte chocolade , quenelle van melkchocolade , crumble & hazelnootcremeux