ONZE SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

CARPACCIO GEMARINEERDE ZALM € 17.50

OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARD KALFSVLEES / TONIJNSAUS / GEPEKELDE UI € 16.50

ZEEUWSE HOLLE OESTERS “PUUR NATUUR” (6 STUKS) of GEGRATINEERD € 12.00 / € 18.00

ZEEUWSE PLATTE OESTERS 0000 “PUUR NATUUR” (6 STUKS) € 21.00

1/2 CANADESE KREEFT (600 GR) “EN BELLE-VUE” € 29.50

REUZEGAMBA’S “BUTTERFLY” / LOOKROOMSAUSJE VAN DE CHEF (2 STUKS van ca.250 gr) € 35.00

SOEPEN

CAPPUCCINO VAN NOORDZEEGARNAAL & LANGOUSTINE € 7.50

VELOUTE VAN TOMAAT / BALLEKES / BASILICUMOLIE € 5.00

KREEFTENSOEP / ARMAGNAC /SALPICON VAN KREEFT € 9.50

HOOFDGERECHTEN

1/2 OF 1/1 CANADESE KREEFT (750 GR) EN BELLE-VUE € 37.50 / 69.00

CHATEAUBRIAND (MIN. 2 PERS.) / MARKTGROENTJES / KRACHTIGE VLEESJUS / OVENAARDAPPELTJES MET ROZEMARIJN EN LOOK € 29.00 p.p

GEGRATINEERDE ZEETONGROLLETJES / NORMANDISCHE GARNITUUR / AARDAPPELPUREE € 37.50

FRUITS DE MER “HET VERSCHIL” : p.p. 1/2 KREEFTJE , KRAB , GRIJZE EN DIEPZEEGARNALEN , LANGOUSTINES , OESTERS , DIVERSE SCHELPEN // PER 2 BESTELD : GRATIS FLESJE BUBBELS € 75.00 p.p.

DESSERTS

ASSORTIMENT BELGISCHE KAZEN / KONFIJT /KLETZENBROOD € 12.00

TRIO DESSERTGLAASJES : 3 glaasjes – 3 smaakbommetjes € 10.00

VERRINE MET EEN OVERDOSIS AAN BELGISCHE CHOCOLADE € 10.00

gepresenteerd in een mooie dessertbowl ; pure chocolademousse , bol van witte chocolade , quenelle van melkchocolade , crumble & hazelnootcremeux